Az első és legfontosabb lépés egészen biztosan fejben dől el... maga az elhatározás a legmérvadobb, mert ha már belekezdünk, akkor azt szívvel lélekkel kell tudnunk csinálni.

Egy izmos hasfalnak nem csupán esztétikai szépségei vannak, ugyanis a tulajdonosának többek közt magabiztosságot ad, amitől mentálisan is jobb kondicíóban érezheti magát. Azonban az edzés elkezdése sem történhet ész nélkül, fontos hogy finoman, lépcsőzetesen kezdjük a munkát és fokzatosan vállaljunk egyre nagyobb terhelést. Légyeges továbbá hogy az étkezési szokásainkat is átalakítsuk erre az életmódra legfőbbképpen, hogy MIT?, MIKOR? és MENNYIt? eszünk. Ez egyénenként változik, mindenki magának kell hogy beállítsa az étkezés mennyiségi és időbeli periódusait.

Szóval ha úgyérzed hogy képes vagy rá, mérd végig magad, tűzd ki hogy mit szeretnél elérni és aztán mindent bele! :)

A továbbiakban a fenti témákat fogjuk kivesézni, lesznek edzéstervek, különböző diéták és kis motiváló bejegyzések is!

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                 Üdv.: Dani

A bejegyzés trackback címe:

https://eheskockahas.blog.hu/api/trackback/id/tr472712468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása