t-daniel 2011.03.17. 15:52

A hasprés

A has edzését végezhetjük első gyakorlatként is, mert jó az egész test bemelegítésére. A hagyományos felülést felejtsük el. Koncentráljunk a hasizmainkra. A haspréshez római szék kell. A préselő mozdulat nem a felsőtest előre mozgatását jelenti, hanem szó szerint a hasunk összepréselését, miközben gerincünk begörbül előre. Tartsuk meg egy pillanatra összepréselt állapotban, majd engedjük ki, de csak annyira hogy hasizmaink ellazuljanak. Préseléskor fújjuk ki a levegőt. A lebegőülés hasonló, ott a talajon fekve egyszerre emeljük a lábunkat és a felsőtestünket a hasizmaink segítségével. Csak mint tornaórán! Felhívnám itt a figyelmet arra, hogy a hasizom edzés nem alkalmas a hason levő zsír eltávolítására, a has izmai és a bőrünk alatt levő zsír között semmi összefüggés nincs!

A bejegyzés trackback címe:

https://eheskockahas.blog.hu/api/trackback/id/tr562747481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

noncsi0315 2011.04.15. 07:35:54

Szia!Eddig a sima felülést csináltam,de már váltottam a hasprésre és sokkal kockásabbb a hasam.Nagyon jó az oldalad és hasznos informáciokat tartalmaz.
süti beállítások módosítása